CoD Memberpage

SteamGroep

Informatie

——————————————————————————————–

Dankzij de CoD App hebben we een clan kunnen aanmaken voor onze clan. De enige manier om te joinen is door een Leader van de clan uitgenodigd te worden. Als je graag erbij wilt moet je onze SteamGroep joinen en onze leader HeadKnight aanspreken.

Onze Clan heeft wel een groep op Steam. Leden van Dirty Dutch Gaming Clan kunnen daarop joinen zodat we zo samen kunnen spelen op Call of Duty.

——————————————————————————————–

ClanTag

——————————————————————————————–

In Call of Duty gebruiken we de GameTag <DDGC> dat staat voor Dirty Dutch Gaming Clan

——————————————————————————————–

Games van CoD

——————————————————————————————–

 

Informatie van een ClanFunctie is momenteel nog niet beschikbaar. Als deze game uitkomt zullen we samen in de MP spelen door de SteamGroep van DDGC

Momenteel is er geen ClanFunctie beschikbaar op CoD Black Ops 3 maar leden kunnen wel ingame hun DDGC tag aanzetten op hun profiel. Ze kunnen nu momenteel elkaar vinden op de SteamGroep van DDGC.

advanced warfare logo

Call of Duty Advanced Warfare heeft een app waar je je profiel en je clandetails kan bekijken. Die je hier kan downloaden voor iedere platform. Om onze groep te joinen in CoD kan je onze leader contacteren om een claninvite te krijgen. Die kan je accepteren door ingame te gaan naar CoD Advanced Warfare MP -> Online -> Operator -> Clans en dan onze clan invite accepteren.

——————————————————————————————–

SeasonPass

——————————————————————————————–

Call of Duty Advanced Warfare heeft een season pass waarbij je geld kan besparen voor de toekomstige DLCs die nieuwe mappen, wapens en modifications bevat. Deze seasonpass kan je op Steam kopen voor 49.99 Euro

——————————————————————————————–

SysteemEisen

——————————————————————————————–

Besturingssysteem: Windows 7 64-bit / Windows 8/8.1 64-bit
Processor: Intel Core i3-530 2,93 GHz / AMD Phenom II X4 810 2,80GHz
Werkgeheugen: 6 GB RAM
Videokaart: NVidia GeForce GTS 450 met 1 GB video RAM / ATI Radeon HD 5870 met 1 GB video RAM
Harde schijf: 55 GB vrije schijfruimte

 

codghosts logo little

Voor CoD Ghosts is er een app beschikbaar waar je jou profiel en jou clan kunt bekijken waar en wanneer je maar wil. Meer informatie van de app

Call of Duty Ghosts is de eerste game met een ClanSupport app voor de PC. Bij deze game is er ook een Season Pass waar je dan deze 4 DLCs erbij kreeg en een paar ingame items.

DLC 1 Onslaught | Steam

DLC 2 Devastation | Steam

DLC 3 Invasion | Steam

DLC 4 Nemesis | Steam

 

 

codbo2 logo little

Call of Duty Black Ops 2 heeft een leuke Single player dat gaat over de toekomst een gevecht van het verleden van de vorige Black Ops game. Call of Duty Black Ops 2 heeft 4 Dlcs die je kon kopen in een Season Pass of apart.

DLC 1 Revolution | Steam

DLC 2 Uprising | Steam

DLC 3 Vengeance | Steam

DLC 4 Apocalypse | Steam

 

 

cod mw3 cover

Orginele CoD Site | SteamPage

Call of Duty Modern Warfare 3 voor de PC was de enigste platform waar geen CoD Elite was voor geregeld. Ookal was er geen clanfunctie voor de PC alsnog heeft onze clan met enkele leden deze game gespeeld. Call of Duty Modern Warfare 3 kreeg 4 Dlcs Map Packs.

Collection 1  | Steam

Collection 2 | Steam

Collection 3 | Steam

Collection 4 | Steam