Nieuwe Site Template

DDGC VideoLogo
Nov
04

Nieuwe Site Template

Dit jaar zijn er weer nieuwe games die we spelen en natuurlijk hoort er ook een perfecte template erbij. En omdat onze vorige template wat te oud aan het worden is hebben we dit keer een mooiere en betere template. Waar we in de toekomst voor zorgen dat er een nieuw perfecte forum erinkomt. Leden kunnen nog steeds voorlopig gebruik maken van onze oude forum. Totdat er een post word gemeld wanneer ze een account kunnen aanmaken voor onze nieuwe forum. Wat er nu allemaal is aangepast. Dat is de layout van de paginas. Meer informatie van de nieuwe games en een nieuwe DDGC Memberpage die leden nog steeds kunnen bekijken via het login en wachtwoord dat gemeld staat in onze oude forum. In de toekomst komt er een nieuwe forum actief waar leden gewoon in kunnen loggen en dat ze dan daarna gewoon iedere pagina kunnen bekijken zonder de logingegevens moet ingegeven worden. 

 

Grtz DDGC Community

About HeadKnight

Comes from Belgium. Love to play Shooter and race games. And Leader of Dirty Dutch Gaming Clan