Informatie

Dirty Dutch Gaming Clan Informatie

Dirty Dutch Gaming Clan is een MultiGamingclan sins 2010. Dat betekent dat het op verschillende games spelen. Voor de games die we nu spelen of gaan spelen kan je kijken op onze Game Page. Onze clan is officieel begonnen sins de release van de game Call of Duty Black ops op 9 November 2010. Later was de clan pas echt groot geworden door de game Test Drive Unlimited 2. Meerdere leden kwamen erbij zelfs dat we 2 groepen nodig hadden om iedereen een plaats te geven.  De eerste groep kwam uiteindelijk op de 4 de plaats van de Werekd van TDU2. Groep 2 kwam uiteindelijk in de top 50 van de wereldlijst van TDU2. Onze clan speelt verschillende games maar de echte grote actiefste groep dat onze clan tot nu toe heeft gehad was de TDU2 game. Als je intressen hebt om een leuke clan te joinen die speelt voor het plezier dan ben je bij ons bij de juiste adres. Meer informatie om onze clan te joinen kan je vinden op de Applycationpage.

Je kan een account aanmaken op ons forum. De forumaccounts moeten eerst worden geactiveerd voordat je ze kan gebruiken. De aktivatie duurt max 24 uur. Als je problemen hebt met een account aan te maken mag je altijd mailen naar info@dd-gc.com of op onze Contact Page de lijst invullen.

Als je een forumaccount hebt kan je natuurlijk altijd ons contacteren op onze forum.

 

 

Website Themes Geschiedenis

Het is altijd leuk om te zien hoe onze clan veranderd is in die tijd dat wij er zijn. Daarom kan je hieronder bekijken hoe onze website was in het begin tot nu.